La oss fortelle hvordan vi kan få deg synlig i Google

Hvordan bli synlig i Google gjennom SEO

Hva gjør du selv, når du skal finne noe på nettet? Du skriver www.google.no og gjør et søk, ikke sant? 9 av 10 gjør faktisk det. I Norge gjøres det over 15 millioner søk i Google hver dag. Folk søker på alt mellom himmel og jord. Det som betyr noe for din virksomhet er selvsagt å få tak i de som leter etter dine tjenester og produkter, gjerne også i ditt lokale område.

Du må komme på første side i Google

Mengden av søk etter tjenester og produkter viser at det er helt avgjørende å være på første side i Google på organisk søk, og fortrinnsvis blant de tre øverste, dersom du skal bli funnet. Over 90 % leter mer enn på første side i Google. De som søker etter ”rørlegger i Ski”, ”elektriker i Molde” eller ”forretningsadvokat i Drammen” klikker sannsynligvis på oppslaget ditt hvis du er der. Har du inntatt den øverste plassen på organisk søk på søkeordene som beskriver akkurat det du tilbyr, vil kundene garantert kontakte deg. Mange kunder.

Få tak i folk som har bred kompetanse innen SEO

Skal du få til dette i dag krever det faktisk et SEO-arbeid av profesjonelle folk som kan teknisk og innholdsmessig SEO til fingerspissene. Det krever også evne til strategisk tenkning og god forståelse av din forretnings sterke sider. Men da er det også mulig å få deg synlig på topp i Google.

Klikkrate og synlighet i Google

Få tak i folk som sørger for at ditt nettsted blir klikket på

Vi i Sherpa Marketing tar vårt arbeid og våre kunder på alvor, derfor tilbyr vi eksklusivitet til våre kunder. Vi lover ikke å få 5 tannleger i Stavanger på toppen. Der er det bare plass for én. Denne ene tannlegen får derimot fullt fokus! Og målet vårt er å få våre kunder til toppen i Google på organisk søk, bransje for bransje og by for by. Med vår måte å jobbe på skal vi ikke ha flere kunder i porteføljen innen samme marked/produkt. Vi vet at verken kunden eller vi ikke kan lykkes på den måten.

Hemmeligheten er grundig analyse og fullt fokus på din synlighet…

Vår måte å analysere Google på er vår forretningsidé, og dermed vår bedriftshemmelighet. Vi vet at vår kunnskap er mange steg forbi de aller fleste som sier de er et effektivt SEO-byrå. Kompetansen som trengs er nemlig langt fra noe ”alle” kan. Derfor er det også slik at de fleste blir til dels skuffet over resultatene. Svært mange er bare en del av en kundeportefølje på hundrevis av kunder hos sin SEO-leverandør. Eller kanskje SEO er forsøkt solgt inn til deg som ”en del av en markedsføringspakke”. Men uten enorme kostnader for deg kan man ikke jobbe nok med SEO og samtidig fikse ”resten av markedsføringen”. Vi streber ikke etter å være dyktige på alt, vi er og skal være maksimalt dyktige på én ting: SEO.

… og masse kunnskap blandet med langsiktig og troverdig strategi

Profesjonell, grundig og vedvarende SEO-arbeid krever omfattende kunnskaper og skarpt fokus over tid. I Sherpa Marketing fokuserer vi ene og alene på SEO. Derfor anbefaler vi å legge mer av budsjettet nettopp her fremfor i annonser som bare har kort varighet, uansett hva du markedsfører. Vårt SEO-arbeid bygger opp en langsiktig virkning basert på en troverdig strategi som vil gi merkbare resultater på bunnlinjen.

Vi vil du skal være trygg på oss, så vær så god: Prøv oss uforpliktende!

For at du skal være trygg på hva du får av oss anbefaler vi at du bruker 10 minutter på sherpamarketing.no/soknadsskjema.

Dersom du ser potensialet i å være best på SEO, så forsøk å fylle ut alle punktene. Der du kanskje synes det er vanskelig å svare setter du bare et spørsmålstegn som svar. Send skjemaet til oss, så lager vi en omfattende og kostnadsfri SEO-analyse av din webside. Du får svar i form av en grundig og forståelig video som viser din websides svakheter. Du får selvsagt også vite hva som må gjøres for at du skal komme på toppen i Google for ditt produkt og tjeneste, i ditt distrikt.

Hører vi fra deg, så hører du fra oss! 🙂

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: