Vi er Marketing-sherpaer

Vi er Sherpa Marketing AS, et digitalt markedsføringsbyrå. Vi driver flere relevante kunder til din bedrift ved å øke din synlighet i Google.

Knut Egil Vedvik

Carl Wilhelm Vedvik

Partner & daglig leder

989 97 911

carl@sherpamarketing.no

Knut Egil Vedvik

Ingar Stokken

Webutvikler / Nettsidekonsulent

418 12 405

ingar@sherpamarketing.no

Knut Egil Vedvik

Isak Ditlefsen

Key Account Manager

995 23 161

isak@sherpamarketing.no

Sherpaene guider klatrere opp verdens høyeste fjell, og er kjent for å velge trygge veier, rett utstyr og de smarteste løsningene. Sherpa Marketing hjelper deg på samme måte opp i det organiske søkeområdet i Google. Dette gjør vi ved å velge de rette veiene, de rette verktøy og de beste strategiske løsningene. Dette bidrar til økt omsetning og reduserte annonsekostnader.

Vi vet at at så lite som 15% av alle klikk gjøres på annonsene (Adwords). Likevel investeres det utrolig mye på dette, selv om det er dokumentert at 85% klikker i det organiske søkeområdet som ligger rett under annonsene. Grunnen til det, er at dette oppfattes som ”fortjent” plass. Vi fokuserer derfor 100% på søkemotoroptimalisering (SEO).

Vårt mål er å hjelpe våre kunder å få mer salg. Det gjør vi gjennom økt synlighet i Google. Sherpa Marketing er ingen ”SEO-fabrikk”. Derfor fokuserer vi ikke på kvantitet, men kvalitet ift. de kundene vi samarbeider med. Vi leder deg gjennom disse tre SEO-basecampene opp mot toppen.

Digitale basecamper til toppen

Basecamp 1 handler om søkeordsanalyse og teknisk SEO. Vi må finne ut hvilke søkeord som vil gi deg mer trafikk og mer avkastning. Deretter må vi jobbe med fysikken til websiden – den må bli raskere! Høy hastighet og "lett" webside gjør at du enklere klatrer oppover søkemotorene.

Basecamp 2 handler om distribusjon. Vi må publisere innhold og bygge linker fra andre relevante nettsider som peker til din nettside. Jo flere nettsider som linker til din side jo sterkere og jo mer autoritet for din hjemmeside. Det er da du blir synlig.