SEO for IEC-HUS AS

Berge LavikSalgs- og markedssjef i IEC-HUS AS 

Før vi startet samarbeidet med Sherpa fokuserte vi mest på Adwords og ikke så mye på organisk søk. Dette hadde gitt oss noen resultater, men de stod ikke i samsvar med de forventningene vi hadde eller budsjettet vi brukte på dette.

Vi tok et møte med Sherpa og fikk en presentasjon av hva de tenkte rundt optimalisering av søk, og da med hovedvekt på organisk. Vi ble enige om et 12 måneders perspektiv, men allerede etter et par måneder begynte resultatene å komme. Etter nå 6 måneder har de allerede innfridd den oppsatte målsettingen, og vi forsterker nå samarbeidet med Sherpa.

Fra å ligge på side 10 og utover på de utvalgte søkeordene, er vi nå på side 1 og på noen helt oppe i toppen. Sherpa leverer mer enn forventet, de er presise og har kompetansen til å få fart på det organiske søket.

Om IEC-HUS:  Blant Norges ledende boligprodusenter. Selskapet ble etablert i år 2000 og siden starten har de levert mer enn 2700 boligenheter i Norge. Selskapet hadde i 2015 en omsetning på over 450 millioner NOK.

Behov

Berge Lavik, Salgs- og markedssjef i IEC-HUS, ønsket mer synlighet og trafikk fra organisk søk på 5 viktige søkeord. Dette var søkeord som tilsvarte et årlig søkevolum på over 180.000 søk. De var aktive på AdWords (annonser), men syntes ikke at resultatene stod i samsvar med budsjettet som IEC-HUS brukte på dette.

Strategi/løsning

Sherpa Marketing AS presenterte en liste med relevante søkeord som IEC-HUS ikke var synlige på. Populære søkeord som "funkishus" og "moderne hus" var på listen. Her var IEC-HUS lite synlige. Sherpa Marketing publiserte nye sider som var optimalisert med disse søkeordene,​ og som inneholdt kvalitetsinnhold, for å tiltrekke eksterne linker fra andre nettsider. Altså, andre blogger nevnte disse undersidene med en link tilbake.

Resultater

Sherpa Marketing AS og IEC-HUS ble enige om et 12 måneders samarbeid. Nå kun etter et par måneder rangerer IEC-HUS på side 1 på alle søkeordene! De har opplevd en god økning av organisk trafikk.

Få en uforpliktende videoanalyse av din webside >>