Skjema - Sherpa Marketing AS

Søknadsskjema

Vår søkemotoroptimalisering (SEO) er ikke for alle virksomheter

Vi vil veldig gjerne hjelpe alle bedrifter som ønsker våre tjenester. For å sikre beste resultater, er vi nødt til å velge kundene med omhu. Vi samarbeider med et begrenset antall klienter, og har derfor en rekke kriterier som må oppfylles før vi kan gå videre med din bedrift. Dette for å sikre 100% kvalitet i vårt arbeid.

Vi jobber med bedrifter som har:

  • En aktiv og sunn virksomhet. Våre tjenester er for virksomheter som har en aktiv drift, og som ønsker å øke salget. Vi jobber ikke med  "bli rik raskt-nisjer" og oppstartsbedrifter.
  • En jevn flyt av kunder. Med andre ord, du har allerede kontinuitet i trafikk og salg. Du er en veletablert bedrift.
  • Et kvalitetsprodukt og et godt omdømme. Det vi vil gjøre sammen, vil ikke bare gi deg mer salg, men vi gjør det på en måte som skaper verdi.

Møter du kriteriene over, så kan vi hjelpe deg med å få mer trafikk og salg. Har du lyst til å snakke med oss om hvordan vi kan bidra, så setter vi gjerne av litt tid for en prat.

Slik fungerer prosessen: Fyll ut søknaden nedenfor. Det er et enkelt og raskt skjema. Vi bruker det som et verktøy for å finne frem til det som fungerer for deg. Vi vil gå gjennom din informasjon, og deretter vil vi levere en videoanalyse som viser hva som bør gjøres for å oppnå vekst.

Husk at digital markedsføring og SEO ikke er en kostnad. Det er en investering. Kortsiktig vil du sannsynligvis ikke se betydelige resultater. Hvis et byrå eller en konsulent lover deg dette, så løp vekk! Digital markedsføring er et maraton, ikke et sprintløp.

Trinn 1 av 3

33%